Mitä antaa lahjaksi toiselle hevoshullulle?

Entisenä heppatyttönä, nykyisenä porkkanansyöttäjänä on helppo antaa vinkkejä siitä, mitä toiselle samankaltaiselle voi antaa joululahjaksi!

Kaunis hevonen

Jotain aivan muuta

Vaikka ei heti uskoisikaan, niin joskus se jokin aivan muu kuin heppa-aihe, on parasta mitä voi saada. Jos heppahullulle kaverille on siis normaalia aloittaa aamu ruokkimalla ja viemällä hevoset ulos, ratsastaa tai käydä ajamassa muutama hevonen päivässä, jonka jälkeen taas riennetään kohti iltatoimia tai kisaviikonloppua. Hanki kyseiselle kaverille esimerkiksi vapaa viikonloppu ja passita hänet jonnekin aivan muualle kuin tallille. Osta vaikka risteily- tai kylpylälahjakortti ja lupaa itse hoitaa tallihommat sillä aikaa, kun toinen tekee jotain aivan muuta. Aivan varmasti arvostettu lahja!

Vinkki! Hyviä lahjaideoita saa internetin keskustelupalstoilta, kuten täältä:
http://www.vauva.fi/keskustelu/1152836/ketju/oikeasti_hyvia_lahjavinkkeja_paivakodin_tadeille

Hyödyllisiä asioita harrastukseen?

Toki hevoshullulle kaverille voi antaa vaikkapa uuden harjan – hän kuitenkin rakastaa hevosiaan eikä varmasti pahastu vaikka lahja on suunnattu myös eläimelle! Toinen hyvä idea on gps-paikannin eläimelle, näin huoli esimerkiksi karkailevasta hevosesta häviää pois!

Lahjakortti

Lahjakortti on maailman tylsin lahja. Lahjakortin antaminen kertoo siitä, miten lahjan antajalla ei todellakaan ole alkuunkaan mielikuvitusta. Tai siitä, miten lahjan antaja ei alkuunkaan tunne tyyppiä jolle lahja annetaan.

Heppahullulle kaverille on kuitenkin helppo ostaa lahjakortti, kunhan vain hommaa sen lahjakortin oikeaan paikkaan. Mikä onkaan heppahullun kaverisi lempi harrastekauppa? Onko toveri mahdollisesti huokaillut uusien nahkasaappaiden perään vai tarviiko harrastekaveri uuden riimun?

Puhumattakaan niistä älyttömän hienoista uusista satulahuovista, jotka muutama päivä sitten tulivat joulumyyntiin.. Kannatta pitää hieman korvat höröllä, ainakin näin joulun alla, mitä kaveri oikein toivoo. Jos haaveissa on uudet saappaat tai muuta hintavaa, anna se lahjakortti. Sillä saat osallistuttua kaverisi himoitsemiin hintaviin uusiin saappaisiin ja kaveri on varmasti tyytyväinen!

Mikä olisi hyvä lahja?

Pohdinnassa jotain pientä ja kivaa

Jos oletkin ollut korvat höröllä ja kaverisi kaipaa arkeensa todellakin jotain pientä ja edukasta, niin hommaa se hänelle joululahjaksi. Kenties kaveri hukkasi viimeksi raippansa maastoradalla tai tarvisi uuden sekuntikellon radalle ja treeneihin. Mene ja osta kaverille näitä pieniä arjen apuja! Hinta ei ole kova, mutta heppahullu kaveri varmasti ilahtuu kovasti moisesta lahjuksesta ja etenkin siitä, että hänen juttujaan kuuntelee joskus joku muukin, kuin se kauraa rouskuttava tyyppi karsinan oven toisella puolella.

Porukalla mukaan

Jos kyseessä on jollain tapaa erityinen tyyppi, jolle joululahjaa pitäisi ostaa, esimerkiksi itse tallin omistahja. Kannattaa kysyä porukka mukaan lahjuksen hommaamiseen. Porukalla kalliistakin lahjasta tulee edukas ja heppahullu kaveri saa mieluisensa lahjan. Kuten vanha, tai vaikka uusikin sanonta menee, niin ryhmässä on voimaa. Kyllä, myös lahjan ostamisessa. Ei pelkästään hintaa ajatellessa vaan myös ideoita pulppuaa varmasti enemmän. Joku tuntee kaverin paremmin kuin toinen ja osaa ennustaa mitä tarpeita tai toiveita kaverilla saattaakaan olla.

Vinkki! Jotta voisit ymmärtää hevoshulua paremmin, kannattaa lukea alaan liittyviä juttuja, ja myös mm. Suomenhevosliitto ry:n sivuja. 

Hyvä lahjaidea

Korvat höröllä

Jos lahjaideat jouluksi lyövät aivan tyhjää, niin ehdottomasti ne korvat hörölle viimeistään marraskuun alkupuolella. Aina ottaa aikansa yrittää selvittää toisen lahjatoiveita ilman, että tyyppi tajuaa sinun nuuskivan juuri niitä.

Tonttuja siis todellakin on liikkellä näin joulun alla. Pitäköön itse kukin korvansa höröllä ja silmät auki, koskaan ei tiedä missä tontut luuraavat..